December 09 2022 11:33:15
Navigation
· Forside

· Tekstiltryk teknikker
· Handelsbetingelser
DHL Stafetten
DHL Stafetten 2022 er en folkefest af dimensioner. Med 125.000 deltagere, hele 5 løbsdage og cirka 3400 deltagende virksomheder, er DHL Stafetten 2022 verdens største motionsløb. Her er der mulighed for at give den fuld ild på 5x5 km stafet eller tage en gåtur med kollegerne. Stafetten blev afholdt for første gang i 1981 af Sparta Atletik Og Motion og er siden bredt sig til andre byer, hvor lokale arrangører afvikler det store motionsløb.

Når virksomhedens medarbejdere tilmelder sig store sportsevents for eksempel DHL Stafetten, er det oplagt for firmaet, at profilere sig med løbetøj med logo. Det er her i har muligheden for, at blive set af tusindvis af potentielle kunder, og blive kædet sammen med en god oplevelse. Få løbetøj med logo lavet i god tid, så tøjet også bruges til træningen. Det øger jeres synlighed, men er også med til at styrke sammenholdet mellem medarbejderne, fordi de er ens i tøjet og fremstår som et team.

Vi laver tryk på løbetøj herunder tryk på t-shirts, tryk på løbejakker, tryk på løbebukser og løbetights – det hele i den bedste kvalitet. Sportstøj med tryk giver en rigtig god synlighed, giver virksomheden en skarp profil og kæder den sammen med en positiv livsstil. Tryk på løbetøj skaber et stærkt fællesskab blandt medarbejderne.

Skal du og dine kolleger være godt klædt på til DHL staffetten 2022
Så kontakt os og få et godt tilbud.
Siden dannet p: 0.12 sekunder 106,124 Unikke besg